Lees hier verder over de vakanties in Lapland ->

Lapland vakantie

Lapland, dé perfecte bestemming voor een prachtige wintersportvakantie

Lapland vakantieLapland wordt als wintersport bestemming steeds populairder. Oostenrijk en Zwitserland worden steeds vaker verruild voor een unieke vakantie in Lapland. Het is een toegankelijk wintersport paradijs voor zowel de ervaren als ook voor de onervaren skiërs en wintersporters. Lees hieronder meer over een mooie vakantie in Lapland (Lapland vakantie), tevens heb je de mogelijkheid om een prachtige reis te boeken naar Lapland.

Bekijk hier de vakanties in Lapland en rondreizen >>

Lapland vakantie informatie:

  • Wat is de beste reistijd voor een wintersport vakantie in Lapland?

Voor een fantastische skivakantie in Lapland is de beste reistijd van half december tot half april. Deze periode beslaat drie Laplandse seizoenen. Januari in Lapland is een maand dat voor velen de perfecte maand is om af te reizen naar Lapland. De temperaturen zijn nog niet zo koud als in februari en gedurende deze periode zal er veel sneeuw liggen. Het is tevens de tijd van de mysterieuze poolnacht. De reflectie van de zon en de maan op de sneeuw zorgt voor een magisch beeld. Het noorden van Lapland heeft al vanaf september te maken met het vallen van de eerste sneeuwvlokken en vanaf november is dit gedeelte van Lapland bedekt met een dikke laag sneeuw. Het is een sprookjesachtig tafereel met laag hangende takken voorzien van dikke lagen sneeuw. Tot en met maart Lapland vakantieligt er voldoende sneeuw voor een prachtige wintersport vakantie.

  • Wat maakt een wintersport vakantie in Lapland zo bijzonder?

Een vakantie in Lapland is voornamelijk heel bijzonder door de rust, de open vlaktes, de ongerepte natuur en de grote hoeveelheden sneeuw die het te bieden heeft. De glooiende pistes zijn voor alle categorieën skiërs een fantastische plek om te vertoeven. Ook kinderen zullen op deze pistes hun eerste skimeters op fijne wijze kunnen afleggen. Deze sprookjesachtige witte wereld zal voor eenieder een prachtige wintersport bestemming zijn. Lapland is een land vol van avonturen, actie, rendieren en prachtige vergezichten. Het is anders en authentieker dan de standaard wintersport bestemmingen in Europa. Het is een onontdekt pareltje op wintersportgebied en het is klaar om volledig te worden ontdekt door wintersporters en natuurliefhebbers!

Bekijk hier de mooiste vakanties in Lapland >>

Wilt u weten wat de beste reistijd voor Lapland is? Dan kunt u meer informatie inwinnen op http://rondreislapland.nl.

Meer informatie over rondreizen en vakanties in Lapland:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *