Lees hier verder over de mini vakanties in Lapland ->

Mini vakantie Lapland

 Mini vakantie Lapland, boek een korte vakantie in Lapland!

Mini vakantie LaplandEr eens lekker tussenuit? Toe aan een korte vakantie? Tot rust komen van werk of gewoon voor de leuk? Dan is Lapland de ideale bestemming voor een minivakantie. Op deze pagina kom je meer te weten over een mini vakantie Lapland, dit is een vakantie van meestal een paar dagen, bijvoorbeeld vier of vijf dagen. Tevens heb je de mogelijkheid om een unieke reis door Lapland te boeken. Ga voor meer informatie over mooie vakanties in Lapland naar LaplandReizen.com of naar RondreisLapland.nl. Hieronder kan je enkele links terugvinden waar je direct een mooie mini vakantie kunt gaan boeken!

Bekijk hier de mini vakanties in Lapland en mini rondreizen >>

Mini vakantie Lapland, enkele weetjes:

Lapland ligt in het meest noordelijke deel van Scandinavië en strekt zich uit over delen van Zweden, Noorwegen, Finland en Rusland. Lapland ligt dicht bij de noordpool en beschikt over een noordelijke klimaat. Een prachtig gebied om te bezoeken aangezien het beschikt over ongerepte natuur en een wilde rust.

Een minivakantie in Lapland is ideaal er is genoeg te beleven in een korte tijd. Hier een klein overzicht van activiteiten en plaatsen die de moeite waard zijn in Lapland.
• Watervallen. Lapland beschikt over enorm veel unieke watervallen. Verscholen in de wilde natuur zijn de meest prachtige watervallen te vinden.
• Huskysledes. Een unieke ervaring in Lapland zijn de sleeritjes met husky’s. Een perfecte manier om de natuur van Lapland door te komen.
Mini vakantie LaplandNoorderlicht. In de wintermaanden in Lapland is het noorderlicht waar te nemen.
• Laponia. Dit maakt deel uit van UNESCO werelderfgoed. Dit is een groot natuurgebied waar gletsjers, oerbossen en wilde dieren te spotten zijn. (Mini vakantie Lapland tip)

Er is dus genoeg te beleven in Lapland. Een minivakantie in Lapland vraagt om de nodige voorbereidingen. Lapland is een groot gebied en er valt veel te zien. Haal zo veel mogelijk uit de tijd in Lapland door een goede planning. Ook bestaan er genoeg georganiseerde reizen die een ultieme beleving van Lapland bieden. Ook voor een korter verblijf. Deze reizen bevatten van nature vaak de unieke excursies en regelen vervoer.
Kies ook de geschikte tijd voor uw verblijf. Het noorderlicht is in de wintermaanden het best zichtbaar, maar dan is er overdag ook helemaal geen zonlicht in het noordelijkste deel van Lapland. (Mini vakantie Lapland tip)

Een minivakantie in Lapland is de ideale oplossing voor een enerverende tijd. Geniet van de ambiance, ongerepte natuur en unieke belevenissen in de noordelijke gebied. Hieronder lees je meer informatie over vakanties en rondreizen in Lapland, klik op één van de links om naar de desbetreffende pagina te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *