Lees hier verder over de rondreizen in Lapland ->

Rondreis Lapland

Rondreis Lapland boeken?

Rondreis LaplandVoor een nieuwe reiservaring is Lapland de aanrader! Een bezoek aan een sneeuwhotel, husky- of rendiertocht, overnachting in een sneeuwiglo en op pad met een sneeuwscooter zijn mogelijkheden die Lapland aan ervaringen biedt. En niet te vergeten het Noorderlicht, een natuurverschijnsel van bijzonder gekleurd licht, te zien bij duisternis. Het landschap van Lapland is afwisselend met prachtige meren en veel open ruimte. Imponerende steile rotspartijen en diepe fjorden in het Noorse deel van Lapland veranderen in heuvelachtig gebied met naaldbossen in het noorden van Zweden. Elk deel van Lapland heeft haar eigen unieke hotspots. Een rondreis Lapland is de beste manier om de veelzijdigheid van Lapland te ervaren. Bekijk hieronder meer informatie over rondreizen in Lapland, tevens heb je de mogelijkheid om een geweldige rondreis te boeken naar één van de fantastische plekken binnen Lapland.

Bekijk hier alles over rondreizen door Lapland >>

Rondreis Lapland, meer informatie:

In Zweeds Lapland is het bijvoorbeeld nog mogelijk traditioneel levende Sami te ontmoeten. Sami, het traditionele volk in Lapland, is het enige inheemse volk in Europa. Een deel leeft nog volgens oude tradities, wonen in tenten en gebruiken rendieren als vervoer.

Vele toeristen bezoeken elk jaar Lapland om van de adembenemende natuur te genieten of voor een actieve vakantie. Een greep uit de activiteiten die in een rondreis Lapland kunnen worden opgenomen:

Noors Lapland nodigt uit tot een bezoek aan:

 • de Noordkaap
 • de archipel Lofoten en Vesterålen
 • de stad Tromsø

Rondreis LaplandZweeds Lapland is uitstekend geschikt voor:

 • Hondensledetocht
 • Overnachting in het grootste ijshotel ter wereld, Icehotel
 • Noorderlichtsafari
 • Bezoek aan de steden Luleå en Kiruna, de laatste grotere buitenposten van de beschaving
 • Sneewscootertocht

Fins Lapland kun je niet bezoeken zonder een aantal van onderstaande activiteiten te doen:

 • Overnachting in een sneeuwiglo
 • Bezoek het mooie natuurpark Saariskelä, met een schitterend uitkijkpunt
 • Cruise door het ijs van de Botnische Golf met de ijsbreker ‘Sampo’
 • Bezoek aan Rovaniemi, de hoofdstad van Lapland, met een schat aan moderne architectuur

Voor een ultieme beleving is een rondreis Lapland aan te bevelen. Wil je meer informatie te weten komen over het maken van een bijzondere rondreis door Lapland ga dan naar: www.RondreisLapland.nl. Hieronder kan je meer informatie lezen over vakanties in Lapland en heb je de mogelijkheid om een mooie rondreis te boeken door op de onderstaande link te klikken.

Bekijk hier de mooiste rondreizen door Lapland >>

Wanneer je van plan bent om een mooie rondreis door Lapland te maken dan kan je alle informatie terugvinden bij de reisspecialist.

Meer informatie over Lapland vakanties en rondreizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *