Lees hier verder over de vakanties in Lapland voor maart ->

Vakantie Lapland maart

Vakantie naar Lapland in maart? In maart naar een prachtig gebied!

Vakantie Lapland maartLaat u goed voorlichten wanneer u op vakantie naar Lapland gaat. Daarom is het verstandig een dergelijke reis te boeken via een erkend reisbureau. Zij kunnen u voor een dergelijke reis de beste adviezen geven. Lapland kent twee seizoenen namelijk het winter- en het zomerseizoen (Vakantie Lapland maart info). Het zomerseizoen duurt van maart tot oktober. De beste maand om er te vertoeven is juni. Indien u echter in de maart van plan bent om er naar toe te gaan, zit u in principe in de overgangsperiode van de winter naar de zomer. Wanneer de winter wat uitloopt zal u toch nog een koude periode tegemoet kunnen gaan. Tijdens de wintermaanden kan de temperatuur dalen tot wel 30 graden onder nul. Dus in de maand maart kunt u nog een staartje van deze koude mee krijgen. U kunt natuurlijk ook geluk hebben en dat de omslag naar de zomerperiode wat vroeger is dan normaal. Daarom is een goede voorlichting en voorbereiding noodzakelijk. Hieronder vindt u meer informatie over een vakantie in Lapland in de maart periode. (Vakantie Lapland maart tip)

Bekijk hier de vakanties in Lapland in maart >>

Vakantie Lapland maart:

Bewonderen
Vakantie Lapland maartU moet zich ook afvragen wat u er wilt gaan doen. Wilt u een trektocht door een van de gebieden door Lapland maken dan moet u dat zeker doen door middel van een reisgids. Wanneer u er alleen op uit zou trekken dan kan dat zeer gevaarlijk zijn. In het noordelijk deel van Noorwegen, Zweden, Finland en Rusland wat het gebied Lapland bestrijkt komen wilde beren voor. Dan moet u zeker niet alleen zijn. Zou u dat wel zijn en een dergelijke beer ontmoeten dan zal u niet meer tot de bewoonde wereld terug keren. Maak dus vooraf een uitgesproken keuze van dat wat u er wilt gaan doen. U kunt naar het deel in Noorwegen gaan om de bergen met zijn diepe fjorden te bewonderen. Dit is een gebied waar u ook de walvissen en orka’s aan u voorbij kunt zien trekken. Ook het poollicht aanschouwen is hier vaak mogelijk net als in de andere delen van Lapland. Laat u dus goed voorlichten zodat u zeker weet dat u een goede vakantie zal hebben. (Vakantie Lapland maart info)

Bekijk hier de maart reizen in Lapland >>

Van plan om een mooie rondreis door Lapland te maken in de maand maart dan kan je op één van de links klikken voor nog veel meer informatie.

Heeft u informatie die u wilt toevoegen aan deze pagina dan kunt u hieronder het formulier invullen.