Lees hier verder over de vakanties in Lapland ->

Vakantie Lapland sneeuwscooter

Vakantie in Lapland met een sneeuwscooter.

Vakantie Lapland sneeuwscooterOp de eerste plaats is een vakantie doorbrengen in Lapland een wonderlijke gebeurtenis. Lapland is vooral in de winter een waar sprookje. We noemen het ook wel de uitgestrekte wildernis van het Noorden. Deze wildernis is tijdens de wintermaanden compleet overdekt met sneeuw. Het is een witte wereld waarbij door het noorderlicht het zeer sprookjesachtig aandoet. Iedereen kan dit meemaken. U stapt in het vliegtuig en wanneer u op de plaats van bestemming aangekomen bent kunt u deelnemen aan de safari met een sneeuwscooter (Vakantie Lapland sneeuwscooter tip). Zo’n sneeuwscooter safari kan naar wens door eenieder van ons zelf worden ingevuld. U kunt een wildernis lunch bijboeken of een diner in een Sami tipi. Ook is het mogelijk tijdens de tocht u zelf te verwennen door het gebruik van een sauna of een heet bad. U kunt overnachten in een berghut en genieten van een kampvuur. Het is zelfs mogelijk om te gaan ijsvissen. Hieronder vindt u meer informatie over een mooie vakantie in Lapland en het reizen per sneeuwscooter. (Vakantie Lapland sneeuwscooter informatie)

Bekijk hier de vakantie Lapland met een sneeuwscooter >>

Vakantie Lapland sneeuwscooter:

Vakantie Lapland sneeuwscooterU kunt er ook met een auto racen op het ijs. Het is zo gek niet te bedenken maar het is er allemaal mogelijk. Toch zal u eerst alles goed vooraf moeten vastleggen. Doe niet iets waarvan u nadien spijt van kunt hebben. Tijdens de rondreis op sneeuwscooters kan het gebeuren, ondanks dat alles vooraf is vastgelegd, dat de reis onverwacht veranderd. De reisgids zal bijvoorbeeld door plotseling verslechterde weersomstandigheden de reis om kunnen gooien.

Boeken
Wanneer u uw reis gaat vastleggen en u wilt gebruik maken van de sneeuw moet u natuurlijk tijdens de wintermaanden gaan. De winter duurt van november tot en met februari. U zal zich goed moeten laten voorlichten. Tijdens de wintermaanden kan het soms 30 graden vriezen. Daarom is verstandig om goede thermo kleding te dragen met een goede sjaal, handschoenen en muts. Doet u dat niet dan bestaat de mogelijkheid dat u tijdens een tocht met een sneeuwscooter bevriezingsverschijnselen kunt krijgen. Het zijn vooral de handen, tenen en neus die gevoelig zijn voor bevriezen. Daarom is een goede voorbereiding noodzakelijk. Indien u heeft besloten om een bijzondere reis te maken in Lapland bijvoorbeeld met een sneeuwscooter dan kunt u hierboven op één van de links klikken om het actuele reisaanbod te bekijken. Wij wensen u alvast veel plezier in Lapland. (Vakantie Lapland sneeuwscooter informatie)

Bekijk hier de mooiste sneeuwscootertochten door Lapland en andere reizen >>

Meer informatie over vakanties en rondreizen in Lapland: